Куп Баније у Угриновцима 12.6.2016 - www.krajinada.com

13. јун 2016.


КУП БАНИЈЕ У УГРИНОВЦИМА 12.6.2016


Радовао сам се што ћу ићи на 10. Куп Баније у Угриновце 12. јуна 2016. Опет сам окупио екипу која се први пут видела, а никада није одиграла заједно, тако да нисам ни очекивао неку победу или бар реми. Хтео сам да се дружим са момцима који су обукли наше мајице, али су њих два убедљива пораза убедачила. Тако да се нисмо дуго задржавали… одгледали смо само меч из наше групе.


 

Својевремено је репрезентативац Дејан Станковић одговарао на питање неком домаћем новинару, где га је овај питао, каква је разлика у игрању за римски Лацио и милански Интер… А Станковић му одговара следеће: „То су богати клубови, тачније држе их турбобуржуји. Када Лацио негде скикса, долази власник Серђо Крањоти у свлачионицу и грми све из њега. Плаћа нас и има право то да тражи… Док је у Интеру другачије било. Газда Масимо Морати, дође после пораза у свлачионицу, сваком даје неки ситан поклончић и каже играчима да не клону духом, да на врху трибина стадиона 'Ђузепе Меаца' постоји човек коме срце куца за плаво-црне боје, односно овај клуб...“.

Ја први нисам за неко трчање, јер имам 10 кила вишка, друго, а чак и да имам идалну килажу, мени је спорт вид рекреације и пражњења од стресова на послу. Треће, без обзира на појединачно умеће наших играча, ми смо играли против екипа које су ГОДИНАМА заједно на окупу. Четврто, наши момци су се ипак срчано борили…

А та нека статива коју неки сањају и не могу да спавају… Боже мој. Важно је да у животу не погађамо стативе, већ голове.

Хвала момцима од срца.

 

chule80
13.6.2016.

 
Tags:
KUP BANIJE
FUDBAL NOGOMET
TAKMICENJE TURNIR
UGRINOVCI ZEMUN
JUNI 2016


Оцијените нам овај чланак:Мали Градац 30. јул 2011

Извјештај са промоције књиге Личка Душа у Београду 17.9.2009

Мали Градац 28. јул 2012

Девети Миланковићеви циклуси

Тења: Некад велико село, данас животари

Путовање у Лику, септембра 2012. године

Магареће млеко лековито и скупо, а магараца све мање

Сијело Тромеђе 26. пут - Ојкача се најбоље чује подно ДинареБрој посјета: 2489
Број гласова: 35